6 DAGEN KERSTREIS HEIDERHOF

Het Westerwald staat bekend om de vele karakteristieke dorpen en stadjes met hun mooie vakwerkhuizen. Hotel Heiderhof ligt aan de rand van het dorp Obersteinebach in de bossen van het Westerwald; het `groene hart van Duitsland`. Ook wel De zuiverste lucht genoemd. Vanuit hier zijn we snel in de bekende steden in de omgeving kan zijn zoals Koblenz, Bonn, Köln en Limburg aan de Lahn. De mooiste ritten naar deze steden of andere bezienswaardigheden gaan natuurlijk langs de rivieren de Wied, Moezel, Rijn of de Lahn. Langs deze rivieren komt u door de vele romantische en toeristische dorpjes, langs burchten, kloosters en kastelen. U ziet de mooiste vakwerkhuizen langs kilometers wijngaarden, waarvan de steilste van Europa zich bevinden aan de Moezel. Het verblijf: All Inclusive Hotel Heiderhof is een typisch Duits ingericht hotel dat bestaat uit een hotel met direct er naast gelegen twee hotelkamer gebouwen. Het hotel heeft een receptie met gezellig ingerichte bar en stube. In het sfeervolle restaurant en ontbijtzaal kunt u dagelijks heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en u lekker laten verrassen met een heerlijke lunches en diners. Het ´hart´ van het hotel is de ´gezellige´ Biergarten, hier treft men elkaar. Niet alleen voor een `Kölsch´of Weissbier, maar ook voor een ´lekker stuk `Kuche ´bij de koffie. De tuin biedt u een prachtig uitzicht over de hertenpark. De hotelkamers zijn landelijk ingericht en hebben een rustiek interieur met houten meubilair. Alle kamers zijn voorzien van een zitje/zithoek, satelliet-tv, badkamer met douche en haardroger en met uitzicht over het bos. Programma: Vrijdag: Om de reis te beginnen brengen wij u naar een goed restaurant voor een geurig kopje koffie of thee met gebak. Na de koffiestop gaan wij op weg naar ons hotel in Obersteinebach. Aangekomen in ons hotel krijgt u eerst een lunch aangeboden. Daarna heeft u alle gelegenheid om u op te frissen in afwachting van het heerlijke diner. De avond is naar vrije keus te besteden. Tijdens ons verblijf in Obersteinebach maken wij mooie natuurtochten die wij onderbreken in mooie plaatsen. Wij gaan onder andere naar: Waldbreitbach: Dit is het bekendste dorp van Duitsland als het om de grote hoeveelheid kerststallen en kribbe gaat. Köln: Deze plaats is zeker in december het bezoeken waard met zijn mooi versierde straten en de imposante immens grote Dom van Köln. Cochem: Cochem aan de Moezel is een prachtig plaatsje, aan de rand in het oosten van de Eifel, aan de schilderachtige Moezel. Het historische marktplein van Cochem is natuurlijk een plek die je vrijwel altijd zal zien. Dit prachtige plein vormt natuurlijk het centrum. Hier is het barokke stadhuis te vinden en de fontein de Martinsbrunnen. De gebouwen rondom het marktplein zijn voor het grootste gedeelte vakwerkhuizen . Programma onder voorbehoud.
Bij de reissom inbegrepen Vervoer met chauffeur / reisleider Koffie of thee met gebak op de heenreis Verblijf in luxe hotel op basis van All Inclusive Lunch bij aankomst Drankjes inclusief tot 24.00 uur Gehele dag koffie en thee in de koffiecorner Sfeervolle live muziek tijdens het 4 gangendiner op 1 ste Kerstdag Quiz en bingoavond met bittergarnituur Kadootje van de Kerstman Afscheidsdiner Toeristenbelasting Bij de reissom is niet een annulerings- en of reisverzekering inbegrepen. De mogelijk is aanwezig om deze via Theo’s Busreizen af te sluiten. U dient dit bij de reservering op te geven .
§ § § § § § § § § § § Boek hier …….
Prijs: € 810,00 1 persoonskamertoeslag € 80,00 Vertrek op Vrijdag 23 December 2022 Thuiskomst op Woensdag 28 December 2022 Programma onder voorbehoud