4 DAGEN KERSTSHOPPEN DUITSLAND

In deze sprookjesachtige omgeving, midden in de Harz vindt u het nieuwe Enjoyhotel Harz. Centraal gelegen tussen de keizerstad Goslar en Clausthal-Zellerfeld, onderaan de Bocksberg. Tussen de talloze meren is het een uitstekende plek voor al het moois wat de Harzregio u te bieden heeft. Enjoy hotel Harz Het Enjoyhotel Harz ligt in het Duitse Goslar Hahnenklee. Het hotel ligt in de nabijheid van de bekende Liebesbankweg Hahnenklee. Het hotel heeft zeer comfortabele kamers. Alle kamers zijn bereikbaar met lift ( toegang tot lift via kleine trap). Het hotel beschikt over een zwembad, sauna en fitnessruimte, deze zijn vrij te gebruiken. Programma: Donderdag: Nadat wij hebben genoten van de koffie met gebak gaan wij op weg naar ons hotel in Hahnenklee. Daar krijgt u uw kamer toegewezen en heeft u alle gelegenheid u op te frissen in afwachting van het heerlijke diner. De avond is naar vrije keus te besteden. Vrijdag heeft u na het ontbijt de dag vrij om de Kerstmarkt in Hahnenklee / Goslar te gaan bezoeken. Dit is één van de mooiste Kerstmarkten in de omgeving. Op het afgesproken tijdstip wordt u in het hotel verwacht voor het heerlijk diner. Uiteraard kunt s`ochtends bij het ontbijt uw lunchpakketje voor tussen de middag maken. Zaterdag rijden we na het ontbijt naar de stad Hannover. Er zijn twee grote kerstmarkten in Hannover. De Hannover Kerstmarkt ligt in de historische oude wijk rond de Grote Markt Kerk en Ballhofplatz. Bij het buitenkomen van Hauptbanhof kom je midden in de kerstmarkt. Mooi versierde kramen met mooie kerstfiguren, geven de bezoeker een heerlijk Kerstgevoel. Langs de winkelstraten kom je terecht in de schitterde decors van Ballhof, Holzmarkt en Marktkirche. Een Historische markt en een Finse markt maakt dit compleet. Met niet minder dan 170 sfeervol ingerichte kraampjes met kerstboomversiering, gesneden artikelen, klassiek houten speelgoed en ambachten zal deze kerstmarkt u zeker bevallen. De volgende ochtend zullen we na het ontbijt afscheid nemen van dit fijne hotel en rijden we naar de Kerstmarkt in Osnabrück. Vergezeld door de geur van geroosterde amandelen, nodigt de historische kerstmarkt van Osnabrück u uit voor een rondje Markt- en Domplein. Met een grote muziekdoos zullen levensgrote figuren al sinds 1999 ieder jaar weer op de melodie van meer dan 25 verschillende kerstliederen draaien. Op de afgesproken tijd wordt u weer teruggebracht naar de plaats waar deze gezellige tocht vier dagen geleden voor u begon. U kunt op elke dag bij het ontbijt een lunchpakket voor tussen de middag maken.
Bij de reissom inbegrepen Vervoer met chauffeur / reisleider Koffie met gebak op de heenreis Verblijf in hotel op basis van All Inclusive Toeristenbelasting Bij de reissom is niet inbegrepen een annulerings- en of reisverzekering. De mogelijk is aanwezig om deze via Theo’s Busreizen af te sluiten. U dient dit bij de reservering op te geven.
Prijs: € 315,00 1 persoonskamertoeslag € 45,00 Vertrek op Donderdag 08 December 2022 Thuiskomst op Zondag 11 December 2022 Programma onder voorbehoud